Geilo sport BG Geilo sport BG

I skikjelleren finner du et bredt utvalg av gode alpinski. Enten du skal ha allsidig ski for hele fjellet, en superpresis, racingpreget bakkeski eller en lettkjørt koseski, finner vi det perfekte skiparet for deg. Nytt av året er vårt nyoppussede støvlerom, der vi legger stor vekt på den viktigste deler av skiutstyret, nemlig støvlene. Her finner vi de beste støvlene, tilpasset deg og dine føtter. Selvfølgelig har vi, eller støper vi, såler som gir perfekt komfort, varme og presisjon.

Vi fører et bredt utvalg av twintip/freestyle utstyr. Både smalere ski til park og rails, samt bredere ski til mer variert bruk også utenfor løypene. Hos oss finner du utstyr fra kjente merkenavn som Völkl, Dalbello, Lange, Swix og mange flere. Vi har ekspertisen, slik at du skal få gode opplevelser i skibakken!

Hos Geilo Sport finner du et bredt utvalg langrennutstyr, enten om du skal skøyte i nypreparerte løyper. Eller spenne på deg fjellskiene å gå en tur på kjente Hallingskarvet. Vi fører ski, sko, staver og smørning fra kjente merkenavn som Rossignol, Madshus, Alpina, og Swix. Hos oss får du all den hjelpen du skulle trenge til å finne rett langrennsutstyr.